88-112 תשף סמסטר א: הבדלים בין גרסאות בדף

מתוך Math-Wiki
אין תקציר עריכה
אין תקציר עריכה
שורה 14: שורה 14:


==בוחן==
==בוחן==
ציונים לבוחן ניתן למצוא [[https://docs.google.com/spreadsheets/d/e/2PACX-1vQCMTORmxLETK6nMyPq_BJCi5EFDEYsFcGvbd2Kdx8lRTgTc8HN0DBh0Z3hXksW4Q/pubhtml?gid=514818705&single=true|כאן]]
ציונים לבוחן ניתן למצוא [https://docs.google.com/spreadsheets/d/e/2PACX-1vQCMTORmxLETK6nMyPq_BJCi5EFDEYsFcGvbd2Kdx8lRTgTc8HN0DBh0Z3hXksW4Q/pubhtml?gid=514818705&single=true|כאן]
הבוחן יתקיים ביום שלישי 31.12 בשעה 16:00 ב501 כיתה 25.
הבוחן יתקיים ביום שלישי 31.12 בשעה 16:00 ב501 כיתה 25.



גרסה מ־19:55, 25 בינואר 2020

88-112 אלגברה לינארית 1

ברוכים הבאים לקורס!

סגל הקורס

מרצה: פרופ' אנדריי רזניקוב.

מתרגלת: אמונה ליפסקר (emunac@gmail.com).

הודעות

  • העלתי את כל התרגילים ב-xi עד סוף הקורס- כרגע אתם יכולים לפתור את כל התרגילים עד תרגיל 6, בתרגיל 6 אתם יכולים להתחיל לנסות לפתור את חלק מהשאלות.


בוחן

ציונים לבוחן ניתן למצוא [1] הבוחן יתקיים ביום שלישי 31.12 בשעה 16:00 ב501 כיתה 25.

החומר לבוחן כולל כל מה שלמדנו עד למרחב הנפרש כולל.

ביתר פירוט: שדות, מערכות משוואות לינאריות, אלגברת מטריצות, סוגי מטריצות, הפיכות,

מרחבים וקטורים - תתי מרחבים, חיתוך, סכום, סכום ישר והמרחב הנפרש.

בחנים משנים קודמות


קישורים

חומרי עזר

חומרי עזר מהאתר "לא מדויק"

"לא מדויק" הוא הבלוג של גדי אלכסנדרוביץ', שבו הוא מעלה הסברים יחסית טובים למושגים מתחום המתמטיקה ומדעי המחשב. לרוב ההסברים כתובים בשפה יותר קלה ועם קצת פחות פורמליות, כך שאפשר להבין אותם יותר טוב. אקשר פה להסברים הקשורים אלינו. לפעמים הטרמינולוגיה שלו שונה מעט מהטרמינולוגיה שאנו משתמשים בה בקורס, אז רק שימו לב למינוחים.

תרגילי בית

תרגילי הבית יהיו במערכת ה-XI.

נרשמים באמצעות חשבון Gmail, ואז ב"רישום לקורסים" בוחרים באלגברה לינארית 1 תש"ף סמסטר א'. הכניסו את תעודת הזהות שלכם לצורך מתן הציונים, ובדקו כי במערכת מוזנת תעודת הזהות הנכונה.

התרגילים יפורסמו במהלך הסמסטר, ויתכן שתרגיל יאגד בתוכו כמה נושאים. ניתן להגיש את התרגילים עד מועד א' של המבחן, ולא תינתן הארכה מעבר לכך! שימו לב: עליכם לזכור להגיש את התרגיל, ולא רק לפתור את השאלות שבו. כאשר סיימתם, ניתן ללחוץ בסוף על "הבא", ואז לבחור להגיש את התרגיל.

לצורך ההכנה לבוחן ולמבחן, מומלץ לנסות לפתור את התרגילים ראשית על דף מבלי להסתכל על הפתרון הכתוב במערכת (לפעמים זהו פתרון מודרך, ולפעמים יש גם רמזים), ורק אם לא מצליחים להסתכל. לא נורא לא להצליח מדי פעם, אבל כדאי לנסות להבין את הרעיונות ואת הדרכים לפתרון.

בכל תרגיל שימו לב לסימונים המופיעים בתחילתו. בקורס הזה יהיו כמה סימונים (כמו איך לכתוב מטריצה) שהם הכרחיים לפתרון השאלות, ותצטרכו להשתמש בהם נכונה כדי שהמערכת תקבל את התשובה.

לאחר תאריך ההגשה ניתן יהיה להמשיך להגיש את התרגיל, אך הציון שתקבלו לא ישפיע (זה נועד לתרגול). בכל שאלה מופיעה לכם האפשרות "הגשת שאלה"; לאחר שתפתרו את השאלה (או חלק ממנה), זה נותן לכם משוב (אבל לא מגיש סופית; אפשר עדיין לתקן). מותר להגיש את התרגיל עד למועד ההגשה כמה פעמים, והציון הגבוה הוא הקובע.

על כל בעיה שיש לכם עם המערכת, אתם מוזמנים לפנות אליי (אמונה).


שיהיה בהצלחה ☺